Laarzen voor dames

Floris van Bommel dames laars

Mooie dameslaarzen zijn tijdloze fashion items. Kijk bijvoorbeeld naar een Floris van Bommel dames laars in verschillende hoogtes en stijlen. Hoge laarzen, knie laarzen, laarzen met rits en laarzen met platte hak. Het vertegenwoordigt elke stijl die op dit moment belangrijk is.

Floris van Bommel dames laars

Hoe combineer je hoge laarzen?

De hoge laarzen zijn terug. We hebben het niet over de over-de-knie-stijl, maar de stijl net onder de knie. Deze stijlvolle maar vooral zeer warme laarzen houden je comfortabel en stijlvol door de strenge winter.

Hoewel je dit najaar de klassieke enkellaarzen niet mag missen in je garderobe, zijn het de hoge laarzen die de straten veroveren. Leer of suède, met of zonder (blok)hak, bedrukking of rits. Keuze genoeg. Een paar hoge opvallende laarzen vereist misschien meer lef en stijl dan enkellaarsjes, maar met behulp van verschillende stijltips rock je deze stijl ook deze winter.

Tot nu toe zijn de meest populaire knielaarzen de hoge laarzen met hakken. Het liefst een mooie hoge blokhak. Een paar high heels boots zijn vrouwelijk en sexy, maar ook een beetje stoer (zeker als je kiest voor van die dikke blokhakken en daardoor zijn ze ook nog eens erg comfortabel ook). Hoge laarzen met hakken passen goed bij een mooie midi-jurk of midi-rok. Kies bijvoorbeeld voor een rok met splitten om je mooie benen te accentueren en je laarzen te showen. Draag er in de winter een mooie dikke panty of panty onder, zo kun de kou van Nederland wel doorkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *